Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Αμ’ έπος, αμ’ έργον... και όχι έπεα πτερόεντα [Η ανακήρυξη ανεξάρτητου τουρνουά Beach Handball]


Θετικά μας εξέπληξε η μεγάλη ανταπόκριση των θέσεων μας για τις διοργανώσεις και γενικότερα για το μέλλον του Beach Handball. Φαίνεται πως – λίγο ή πολύ – τα γραφόμενά μας είναι κοινός τόπος στους... παροικούντες του αθλήματος.
Ανεξαρτήτως αν ασπάζεται κάποιος μέρος ή το σύνολο των θέσεων μας (γιατί υπάρχουν θέσεις καταγεγραμμένες και όχι ανώφελη γκρίνια και μεμψιμοιρία), δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι η έλλειψη τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Βόρειο Ελλάδα αποτελεί ιδιαιτέρως αρνητική εξέλιξη συνολικά για το Beach Handball, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει από την καθιέρωση του θεσμού στην Ελλάδα. Και οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας, καθώς είτε με τη συμμετοχή σε αποφάσεις είτε με την ανοχή είτε με την αδιαφορία μας φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο: να πρέπει να «μεταναστεύσουμε» για να συμμετέχουμε σε οποιοδήποτε τουρνουά.
Και για να μη μείνουμε απλώς στα λόγια, για να μην αποτελέσει αυτή η δυναμική ένα πυροτέχνημα εντυπωσιασμού, προχωρούμε στις πράξεις:

Διοργανώνουμε με τον Αθλητικό Σύλλογο «Μακεδών» (από τους πρωτεργάτες τους αθλήματος, όπως μαρτυρά και η φωτο από το 1996) ανεξάρτητο τουρνουά Beach Handball ανδρών και γυναικών στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Πολίχνης (δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο) το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή14 Ιουνίου 2009.

Καλούμε τους «οπαδούς» του Beach Handball, της Βορείου Ελλάδας και όχι μόνο, να συμπορευτούν μαζί μας σ’ αυτή την καινούρια προσπάθεια, για να δείξουμε όλοι μαζί ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος...
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν νεώτερα με όλες τις λεπτομέρειες τις διοργάνωσης και τις δηλώσεις συμμετοχής.



Δημήτρης Σαλονικιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Γράφει ο Έκτωρ Παρο-τρύνει (που μου μοιάζει)

Τελείως απαισιόδοξο, ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι τόσο άσχημα τα πράγματα

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ BEACH HANDBALL ΤΟ 1996

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ BEACH HANDBALL ΤΟ 1996
«Μακεδών» : Αποστόλογλου Χρήστος, Τσαβδαρίδης Δημήτρης, Σάντης Ηλίας, Μαυρίδης Άγγελος, Ρουμελιώτης Χρήστος, Μπαχάς Ιωάννης, Αποστόλογλου Στράτος, Σαρουγιαννίδης Θεόδωρος και Σαλονικιός Δημήτρης.

Μάλλιασε η γλώσσα του Μπαχά να τα λέει.

Είκοσι διαιτητές (!!!) την ίδια ώρα που οι ομάδες χρησιμοποιούσαν λουόμενους (Ολυμπιακός Κερατσινίου) ή έκαναν επίταξη το σαρκίο του ίδιου του Τζουβάρα (εμείς).

Ο Κθούλου ευχαριστήθηκε το Τουρνουά της Καβάλας

Ο Κθούλου ευχαριστήθηκε το Τουρνουά της Καβάλας
Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε

Ο Κθούλου κάνει διακοπές

Ο Κθούλου κάνει διακοπές
Πολλή ξαπλώστρα και λίγο αγώνας για τον Κθούλου